Coat2Clean is de expert in Nederland op het gebied van Nano Coating

Vrijwel elke denkbare ondergrond zoals hout, steen, metaal, kunststof, glas, keramiek, solar, textiel en lak kan door ons worden verduurzaamd en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Hoe Coat2Clean te werk gaat

Onze werkwijze is simpel. Wij komen bij u langs op een moment dat u het beste schikt. Nog dezelfde dag zullen wij de gewenste oppervlaktes behandelen met onze nanocoating. Dit doen we nadat we de oppervlaktes tot in compleetheid voor u hebben gereinigd. Zult u af en toe nog moeten poetsen wanneer onze nanocoating geplaatst is? Ja, maar véél minder vaak en uitgebreid dan eerst. Dat beloven we!

ONZE EXPERTISES

Sanitair Coating

Laat Coat2Clean uw sanitair behandelen om deze te beschermen tegen langdurige blootstelling en vocht. Problemen als kalkaanslag en schimmels zullen tot het verleden behoren. Omdat onze nanocoatings over waterafstotende eigenschappen beschikken, hoeft u bij enig aanzicht van kalk, vet en schimmels alleen maar even de sproeier erbij te pakken. Schoonmaakmiddelen heeft u niet meer nodig. Ultiem schoonmaakgemak, noemen we dat. En daar geniet u tot wel twee jaar van wanneer u uw badkamer / toilet / keuken door Coat2Clean laat behandelen!

Textiel Coating

Als u de originele kleuren van uw kleding en meubilair wilt behouden en deze tevens wilt beschermen tegen vervelende vlekken, dan bent u bij Coat2Clean aan het juiste adres. Met behulp van onze eigen nanocoatings kunnen wij ervoor zorgen dat uw nette schoenen makkelijk netjes blijven en dat een drankje morsen op uw nieuwe bank geen reden tot paniek is. Ook handig voor hen die niet langer nat willen regenen: na de behandeling van Coat2Clean rollen de waterdruppels simpelweg van de behandelde kleding af!

Hout/Steen Coating

Bij Coat2Clean hebben wij een nanocoating in ontwikkeld die geschikt is voor oppervlaktes van hout en steen. Perfect voor de spullen die u in uw tuin heeft staan, zoals uw tuinmeubilair bijvoorbeeld. Dat krijgt heel wat te verduren door de seizoenen heen. Maar door de waterafstotende werking van de coating zijn onbehandelde houtsoorten beschermd tegen schimmel, insecten en vuil. Coat2Clean kan tevens uw bestrating, gevels en allerlei soorten steen behandelen – zodat deze beschermd zijn tegen algen, vuil en water.

Glas Coating

Met onze eigen nanocoatings kunnen we glas voorzien van een transparante laag met een water- en vuilafstotende functie. Perfect voor hen die zich ergeren aan vingerafdrukken, vettigheid en strepen. Het schoonmaken (en schoonhouden) van uw ramen ging nog nooit zo makkelijk! Nadat uw ramen door Coat2Clean behandeld zijn, kunt u minstens één jaar vooruit zonder uw ramen te hoeven wassen. Daarnaast beschermt onze nanocoating uw ramen tegen krassen, graffiti, steenslag, insecten, corrosie en verkleuring. Ook zeer geschikt voor autoruiten dus!

Industrie / Zakelijk

De nanocoatings van Coat2Clean zijn ontwikkeld met doeleinden voor verschillende branches in gedachten. Onze coatings zijn dan ook toepasbaar op héél veel oppervlaktes van diverse materiaalsoorten. Zo ook in een industriële setting. Naar wens kunnen wij de meeste oppervlaktes beschermen tegen corrosie, erosie, krimpscheuren, vocht, verkleuring, mos, algen, schimmelvorming en zelfs graffiti. Bent u benieuwd of onze dienst toegepast kan worden in uw branche? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Auto Coating

Het is mogelijk om uw auto te laten behandelen door Coat2Clean. Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij een nanocoating ontwikkeld die geschikt is om te gebruiken op autolak. Nadat wij uw auto behandeld hebben, zal er een water- en vuilafstotende laag bovenop uw auto zitten. Deze is transparant en dusdanig dun dat hij niet te zien is met het blote oog. Niet alleen zal het schoonmaken van uw auto een stuk simpeler worden, ook is uw auto meteen beschermd tegen krassen, steenslag, corrosie en verkleuring.

Heeft u interesse in de diensten van Coat2Clean?

Maak dan snel een afspraak met ons! Dat kan eenvoudig via het contactformulier op onze website of door te bellen naar