Coat2Clean is gespecialeerd in het reinigen en nanocoaten van badkamers en meubels.

Ons bedrijf is ontstaan vanuit het idee om sanitair te coaten en zo het verwijderen van kalk te vergemakkelijken. Maar al snel beseften we dat we in principe alle gewenste oppervlaktes van onze nanocoatings kunnen voorzien en daarmee vuilafstotend kunnen maken. Of dat nou in de badkamer of elders binnen of buiten het huis is: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Coat2Clean kan o.a. oppervlaktes van metaal, hout, steen, glas, aluminium, rvs, polyester en textiel voor u behandelen met onze unieke nanocoatings. Wij staan voor u klaar als u genoeg hebt van de kalkaanslag in uw badkamer. Of wanneer uw nieuwe meubilair vuilafstotend moet worden gemaakt. Voor iedere situatie hebben wij een geschikte nanocoating!

ONZE VOORDELEN

 ✓ Minder kosten
✓ Tijdbesparend
✓ Ecologisch & Duurzaam
✓ Betrouwbaar & Betrokken
✓ Jarenlang ervaring
✓ Uitgebreid dienstenaanbod
✓ Flexibel

Wat is nanocoating?

Nanocoating is een relatief nieuwe technologie op het gebied van schoonmaken. Eentje waarmee we bijna alle oppervlaktes water- en vuilafstotend kunnen maken. Het goedje heeft zijn naam te danken aan de dikte van een laag coating: één nanometer. Oftewel een miljardste van een meter.

Hoewel zo’n laag nanocoating met het blote oog niet te zien is, kunnen kalk en andere soorten vuil er niet tegenop. En dat kunt u vrij letterlijk nemen. Zonder al teveel moeite kunt u gemakkelijk alle viezigheid van de nanocoating afspoelen.

%

Klant tevredenheid

Badkamers gecoat

%

Duurzaamheid

Welke materialen kan Coat2Clean voor mij behandelen?

In principe alle materialen! Wij beschikken over nanocoatings die geschikt zijn voor oppervlaktes van metaal, hout, steen, glas, aluminium, rvs, polyester en textiel.

Zijn de nanocoatings van Coat2Clean schadelijk voor het milieu en/of mijn gezondheid?

Absoluut niet! Wij hebben onze nanocoatings samengesteld met het welzijn van ons leefklimaat hoog in het vaandel. Daarnaast inspireren wij u om zelf minder chemische middelen te gebruiken.

Voordelen van Coat2Clean Nano-coating
Onze coatings zijn transparant en bevatten dus geen pigment(en). Het bijzondere van de nano-coatings is dat ze gemaakt zijn op basis van siliciumdioxide (glas) en op nano-niveau hun werk kunnen doen. Een negatief oppervlak heeft een afstotend effect op ALLE stoffen die er tegenaan vallen (zuren, water, olie, zout,…enz..). Dit wordt ook wel een hydrofoob oppervlak genoemd.
Zijn de producten van Coat2Clean Biologisch afbreekbaar?
Alle coatings van Coat2Clean zijn biologisch afbreekbaar.
Wat kosten de nanocoatings van Coat2Clean

Dat hangt uiteraard af van het type ondergrond maar ook van de externe factoren (atmosfeer, toepassing,…etc). Laat altijd vrijblijvend een expert van Coat2Clean het materiaal beoordelen zodat u zeker weet dat het juiste product wordt gekozen.

Nano-coatings gaan veel langer mee dan traditionele coatings en zijn in toepassing goedkoper. Hoe kan dat? De reden hiervoor is dat door gebruik te maken van onze nano-coatings er bespaart wordt op grondstoffen (minder of geen verflagen). Een andere besparing is dat schoonmaak en onderhoud vrijwel niet meer nodig zal zijn.

Heeft u interesse om hier van te weten? Neem dan contact met ons om te bekijken wat voor u een voordelige oplossing is.

Heeft u interesse in de diensten van Coat2Clean?

Maak dan snel een afspraak met ons! Dat kan eenvoudig via het contactformulier op onze website of door te bellen naar